Fatih Mahallesi'ndeki Muhtarlık Seçimini

Fatih Mahallesi'ndeki Muhtarlık Seçimini Abdullah Yücel Kazandı

Fatih Mahallesi'ndeki Muhtarlık Seçimini Abdullah Yücel Kazandı

 

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oy kullanan Kocasinan İlçesi Fatih Mahallesi sakinleri, yeni muhtarı da seçmiş oldu.
Fatih Mahallesi muhtarının yaklaşık iki ay önce vefat etmesi sonucunda 26. Dönem Milletvekili seçimlerinin yanı sıra mahalle sakinleri muhtarlık için de oy kullandı. Oyların sonucunda muhtarlık seçimini 2 bin 500 oy ile Abdullah Yücel kazandı.
Muhtarlık seçimi hakkında bilgi veren Abdullah Yücel: “Fatih Mahallesi muhtar vekiliydim. Mahalle muhtarımız yaklaşık 2 ay önce vefat etti. Kaymakamlık görevi bana verdi. İki aydır göreve devam ediyordum” dedi.
“ Yüksek Seçim Kurulu bize seçime gireceğimizi söyledi ve biz de seçime gittik” diyen Abdullah Yücel, Toplamda dört erkek bir bayan olmak üzere beş adayımız vardı. Seçimimiz çok iyi geçti. Hiçbir olay olmadı. Ben 2 bin 500 oy aldım. İkinci aday bin 700 oy aldı. Üçüncü aday bin 400 oy, dördüncü aday beş yüzün üzerinde, son aday da yetmişin üzerinde oy aldı. Muhtar vekiliydim. Şimdi ise muhtar olarak görev yapmak icap etti. Oylar Refika Küçükçalık ve Behice Yazgan Ortaokulunda kullanıldı. 8 sandığımız Behice Yazgan’da, 11 sandıkta Refika Küçükçalık’ta vardı. Oy oranı yüksek çıktı. Muhtarlık seçimi de etki yaptı. Vatandaşlarımızın desteğiyle muhtar oldum. Umduğumdan daha iyi oldu. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp