YRP Kayseri milletvekili aday adayları sahada

YRP Kayseri milletvekili aday adayları sahada

Genel seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Kayseri milletvekili aday adayları, kendilerini tanıtmak ve projelerini anlatmak için sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerin milletvekili aday adayları çalışmalara başladı. Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayları Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarına gelerek vatandaşlara kendilerini tanıttılar. YRP’li Milletvekili aday adayları sahada çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Halka kendilerini anlatmak için sahada olduklarını belirten YRP Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ahmet Taylan, “Buradaki amacımız detayları bire bir halka anlatmak için sahadayız. Şimdi çeşitli Pazar yerlerinden geldik. Buradan da çıkıp başka bir Pazar yerine gideceğiz.  Genel merkezden aldığımız talimatları anlatmak için buradayız. Bu seçimler çok önemli seçimler 2 tane bölümümüz var. İttifak ve Cumhur ittifakı bekamız çok önemli Fatih Bey’in dediği gibi önümüzdeki günler de geleceğimiz için, güzel günlerimiz için. Halkımızdan oylarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
‘KAYSERİ HALKININ BİZLERE DESTEK VERMESİNİ BEKLİYORUM’
 
YRP’yi bilmeyen vatandaşlara anlatmak için sahada olduklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Murat Yılmaz da, “Standımızın gayesi üye toplamak, kendimizi tanıtmak, Yeniden Refah Partisini bilmeyen vatandaşlarımıza tanıtmak, projelerimizi, düşüncelerimizi, yürüyeceğimiz yolun çizgisini vatandaşlarımızla paylaşmak. Eskiden Erbakan Hocamızın zamanında bilenler var fakat gençlerimiz tanımıyorlar. 2018 yılında kurulduğu için tam tanımıyorlar. 16 milletvekili aday adayımız var. Projelerimizi ve düşüncelerimizi tanımıyorlar. Bu yüzden standımızı kurarak bu bilgileri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz ve destek istiyoruz. Pırıl pırıl milletvekili adaylarımız var. Kayserimizi temsil edecek. Projeleri, düşünceleri ile yeni bir nefes diyelim Kayseri’ye. Kayseri halkının bizlere destek vermesini bekliyorum” diye konuştu. 
 
’30 MADDEYİ HALKIMIZA ANLATMAK İÇİN SAHADAYIZ’
 
Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ülker de, “Şu anki amacımız partimizi tanıtmak. Partimizin tüzüğünde yer alan geçerli olan yapılması gereken işleri yapmak. Değerli vatandaşlarımıza, sevgili Kayseri halkına sesimizi duyurmak, projelerimizden faaliyetlerimizden, protokolde yer alan 30 maddeden haber vermek. Bunları anlatmak desteklerini beklemek” dedi. 
 
‘KADINLARIMIZIN SESİ OLACAĞIM’
 
Kadınların sesi olacağını söyleyen Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Selver Boztaş da, “Şu anda bütün halkımızın genel sorunlarıyla ilgileniyoruz. Bire bir hepsiyle görüşüyoruz. İnşallah meclise de gittiğimiz zaman halkımızın sesi olmayı düşünüyoruz. Projesini getiren herkesin projesini inceleyip Kayseri’ye faydası olan projeleri destekleyeceğim. Topluma zarar verecek projelerde kesinlikle imzam olmayacak” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp