YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN 5 GÜNDE 5 AYRI YERDE ETKİNLİK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Yaz Okuluna iştirak eden öğrencelerin hazırlamış olduğu çalışmaların yer aldığı etkinliğin, şehrin muhtelif alanlarında tekrarlanarak gösterime sunulduğunu söyledi.

Her gün bir AVM’de gösterim…

         Öğrencilerin yaz okulunda öğrendiklerini ve toplum ile paylaşarak özel anlar yaşattıklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan AVM’ lerde gerçekleştirilen YAZ OKULU ETKİNLİĞİ’ne  ilçe halkının büyük bir ilgi gösterildiğini kaydetti.

 

 

Kendileri hazırladı, kendileri sunuyorlar

        Yaz okulu öğrencilerin kendi hazırladıkları halk oyunları, tiyatro, el sanatları ve resimlerini sergilediklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Yaz okulu kapanış programı 4 Ağustos’ta Gültepe parkında gerçekleştirildi. Bu tarihten sonra her gün bir AVM ‘de bu gösteririmi tekrarlıyorlar. Her gösterimde halk oyunları gösterisi, tiyatro gösterisi, solo türküler, skeç sahnelemesi ve resim sergisi, ahşap boyama, takı, mozaik işi gibi yaptıkları eserleri ziyaretçiler ile paylaşıyorlar. Bugün ise şehrin batı bölümünde yer alan bir AVM ‘de son gösterimi yaparak etkinliklerini sonlandırdılar.“ dedi.

 

Hem dersler hem spor branşlarında…

       Yaz okullarının hem ders hem de spor branşlarında başladığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yaz okulu etkinliklerinde seyircilere çocuk Meclisi şapkası hediye edildiğini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp