Yatırım Ve Hizmetlerle Birlikte 2015 Yılında

Yatırım Ve Hizmetlerle Birlikte 2015 Yılında Araç Parkında Hızlı Büyüme

Yatırım Ve Hizmetlerle Birlikte 2015 Yılında Araç Parkında Hızlı Büyüme

Melikgazi Belediyesi’nin her geçen gün imarlı bir gelişme gösterdiğini, ilçede hem bina sayısının hem de işyeri sayısının her geçen gün büyük bir hızla artığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi’nin Kayseri merkez nüfusunun %50’sine hizmet ettiğini, Melikgazililer her sabah temiz ve sağlıklı bir çevrede güne merhaba diyebiliyorsa hizmetlerin etkin ve seri sunulmasından kaynaklandığını bildirdi.
35 yeni araç ile toplam araç sayısı 317
2015 yılında araç parkına 35 yeni hizmet aracı ekleyerek Melikgazililerin hizmetine sunduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak kiralık hizmet aracı uygulamasından vazgeçtiklerini belirtti.
Vergiler yatırım ve hizmet olarak geri dönüyor…
2014 yılında 282 olan araç sayısının 2015 yılında alınan İş makinesi, kamyonet, tır, panelvan araçlarından oluşan 35 yeni araç ile 317’ye yükseldiğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizin doğu ile batı arası kuş bakışı 50 km, hizmet alanında ise yol uzunluğu oldukça fazladır. Bu kadar geniş alana yayılmış olan bir yerleşim alanında etkin ve verimli hizmet sunulabilmesi gerekmektedir. Bunun için öncelikle yerinde hizmet alanları ile seri ve hızlı bir şekilde sunulması için de araç gereç parkının yeterli olması gerekmektedir. Belediye olarak bu anlayış ile zabıta, fen, temizlik, park bahçe gibi birimlerde hizmet araçlarının tamamının resmi olmasını istedik ve araç parkını genişletmeye ve yenilemeye karar verdik. Resmi araçlar ile oto kontrol sistemi daha kolay uygulanabilmekte olup, tüm araçlarda araç takip sistemi mevcuttur.”

Google+ WhatsApp