Kocasinan'dan Eğitime Temizlik Desteği

Kocasinan'dan Eğitime Temizlik Desteği

Kocasinan'dan Eğitime Temizlik Desteği

Toplumun her kesimiyle bir araya gelerek istek ve dileklerini dinleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, öğrencilerin okulların temizliği için yardım çağrısına okulların iç kısımları ve tuvaletlerinin temizliğini yapacaklarını, hijyen sağlayacaklarını müjdeleyerek cevap verdi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekânlar sunmak için yaptıkları çalışmalara okulların temizlik işlerini de ekleyeceklerini söyledi.
Rutin belediye faaliyetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel, gençlik ve eğitimin özel bir yeri ve önemi olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şekilde eğitilmesi için üzerimize düşen her türlü katkıyı vermeye çalışıyoruz. İnsana yapılan yatırımın en karlı yatırım olduğuna inanıyoruz. Gençlik, eğitim ve insan odaklı hizmetlerimizin çok karlı olduğunu biliyoruz. Yaptığımız her işin insana yapılan hizmet olduğunu düşünüyoruz çünkü hedefimiz insandır, gençlerimiz önceliklidir, gelecekle ilgili yaptığımız her iş gençlerle ilgilidir. Öğrencilerimiz okul tuvaletlerinin daha etkili biçimde temizlenmesiyle ilgili isteklerde bulunuyordu. Daha önce de benzer talepler aldığımız için bir proje geliştirdik. Okullarımızda gerek maddi yetersizlik, gerekse de yeterince eleman olmamasından kaynaklanan temizlik ve hijyen sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Artık okulların bahçelerini temizlemekle kalmayacak, Kocasinan sınırları içerisindeki bütün okulların iç kısımları, tuvaletlerinin temizliğini ve hijyenini de gerçekleştireceğiz” dedi.
Daha temiz bir Kocasinan için üzerlerine düşeni layıkıyla yerine getireceklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar,“ Çocuklarımızın kendilerini geliştirmesi, vatana millete hayırlı birer fert olabilmesi için onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışıyoruz. Bu sebeple yeni bir ekip kurduk. Bu ekip Kocasinan sınırları içerisindeki tüm okullarda; sınıfları, koridorları, lavabo ve tuvaletleri temizleyecek. Gelecek nesillerimizin daha temiz mekânlarda yaşaması için temiz çevrenin önemini biliyor, bu bilinçle çalışıyoruz. Eğitime ve temizliğe yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp