Yahyalı´da Bayrak Sevgisi (Fotoğraflı

Yahyalı´ da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ve ardından ilçe merkezinde bayrak dağıtımı ile başladı. Yahyalı Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen çelenk koym

Yahyalı´ da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ve ardından ilçe merkezinde bayrak dağıtımı ile başladı.
Yahyalı Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen çelenk koyma törenin ardından Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı İlçe Jandarma Komutanı Cemal Ersin, Yahyalı Emniyet Müdürü Hasan Kişi, Yahyalı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı ve protokol ellerinde Türk Bayraklarıyla ilçe merkezinde halkın ve esnafın Cumhuriyet bayramını kutlayarak ve Türk Bayrağı dağıttı.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk " Bugün İlçemizde Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Milli Eğitim Müdürümüz ve protokolümüzle ile birlikte Cumhuriyet Bayramı´nı daha coşkulu kutlamak ve bayrak sevgimizi göstermek için esnafımıza bayrak dağıtımı yapıyoruz. Dağıttığımız bu bayrakları tüm esnafımızın işyerlerine, evlerine veya arabalarına asmalarını bekliyoruz. Bayrağımıza olan sevgimizi her zaman her koşulda göstereceğiz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım." dedi.
Bayrak dağıtımının ardından Yahyalı Kaymakamlığının düzenlediği Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvasının final maçı oynandı. Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı İlçe Jandarma Komutanı Cemal Ersin, Yahyalı Emniyet Müdürü Hasan Kişi, Yahyalı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı ve protokolün izlediği final maçını Yahyalı Anadolu İmam hatip Lisesi kazandı.
(AÖ-Y)

28.10.2014 18:12:55 TSI

Google+ WhatsApp