Kayseri´de Ekmeğin Satılabileceği Üst Sınır 85 Kr Olarak Belirlendi Kayseri

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, meclis toplantısında ekmeğin 85 kuruştan satılabileceğini açıkladı. Kayseri Ticaret Odası´nın Ekim Ayı Meclis Toplantısı´nda konuşan B

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, meclis toplantısında ekmeğin 85 kuruştan satılabileceğini açıkladı.
Kayseri Ticaret Odası´nın Ekim Ayı Meclis Toplantısı´nda konuşan Başkan Mahmut Hiçyılmaz, yapılan toplantılar neticesinde ekmeğin 85 kuruştan satılabileceğini ve bu fiyatın üst sınır olarak belirlendiğini söyledi.
KTO Başkanı Hiçyılmaz, yaptığı konuşmasında KTO´nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Meclis´e konuk olarak katılan Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, tahakkukun geçtiğimiz yılın ilk 9 ayına göre yüzde 12´lik bir artış gösterdiğini belirterek, "Tahakkuk bu yılın ilk 9 ayına göre 2 milyar 897 milyon TL olarak gerçekleşti. Artış devam ediyor. Bizim verilerimize göre ilk 9 aylık dönemde Kayseri´de 8 bin 63 iş yeri açılmış, 7 bin 78 iş yeri kapanmış. Açılan iş yerlerinin sayısının fazla olması insanların geleceğe dönük umudunun fazla olduğunu gösteriyor" diye konuştu.
(AÖ-Y)

28.10.2014 18:00:46 TSI

Google+ WhatsApp