Timsah, Balıkesir´de Moral Peşinde

Bursaspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçından 3 puan ile ayrılarak moral bulmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig´in 7. haftasında yarın deplasmanda Balıkesirspor

Bursaspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçından 3 puan ile ayrılarak moral bulmak istiyor.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig´in 7. haftasında yarın deplasmanda Balıkesirspor´un konuğu olacak. Ligde son iki haftada galibiyet yüzü görmeyen Şenol Güneş´in öğrencileri, Balıkesirspor engelini 3 puan ile aşarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor.

3. RANDEVU
İki ekip, lig tarihinde 3. kez karşı karşıya gelecek. 1975-1976 sezonunda Bursa´da oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 1-0 kazanırken, ikinci yarıdaki mücadelede ise Balıkesirspor, Bursaspor´u aynı skorla mağlup etmeyi başardı.

DÜDÜK SÜLEYMAN ABAY´DA
Yarın saat 19.00´da Balıkesir Atatürk Stadı´nda oynanacak olan mücadeleyi Süleyman Abay yönetecek. Abay´ın yardımcıları Bahtiyar Birinci ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Mustafa Sönmez olurken, çizgi hakemleri ise Yaşar Kemal Uğurlu ve Hakan Akmısır olacak.

BURSASPOR´UN 19 MAÇINI YÖNETTİ
Süleyman Abay bugüne kadar Bursaspor´un 19 maçında düdük çaldı. Bu müsabakalarda yeşil-beyazlılar, sahadan 8 kez galip ayrılırken, 5 mücadeleden puansız ayrıldı. 6 müsabakada ise eşitlik bozulmadı. Abay, Bursaspor´un en son geçtiğimiz sezon Ankara´da oynanan ve 1-0 kaybettiği Gençlerbirliği maçını yönetmişti.

VOLKAN ŞEN CEZALI
Öte yandan geçtiğimiz hafta Eskişehirspor ile oynanan mücadelede 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Volkan Şen, kart cezası sebebiyle Balıkesirspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Teknik patron Şenol Güneş´in Volkan Şen´in yerine Bakambu´ya şans vermesi bekleniyor.
(MA-TK-S)

24.10.2014 11:31:46 TSI

Google+ WhatsApp