Talasgücü Belediyespor Aksaray’da Sincan Belediye ile karşılaşacak

Talasgücü Belediyespor Aksaray’da Sincan Belediye ile karşılaşacak

Talasgücü Belediyespor Aksaray’da Sincan Belediye ile karşılaşacak

 Bölgesel Amatör Lig’in son haftasında Yozgat Belediyesi Bozokspor’u mağlup eden Talasgücü Belediyespor, Sincan Belediyespor ile Çarşamba günü Play –Off’a kalma maçı oynayacak. 
Talasgücü Belediyespor sezonun son haftasına ikinci sırada girdi. Lider Sincan Belediyespor’un Niğde Belediye ile berabere kaldığı haftada Yozgat ekibini mağlup eden Talasgücü Belediyespor Play – Off’a kalma maçı oynayacak. Çarşamba günü Aksaray Stadyumunda oynanacak olan Talasgücü Belediyespor ile Sincan Belediye maçı saat 15.00’de başlayacak. Bu maçı kazanan takım Play – Off’ta Eskişehir takımı Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak ve maçı kazanan takım 3’üncü Lig’e çıkacak.
 
HALİL ASLAN: O KUPAYI BURAYA GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
 
Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan, Yozgat Belediyesi Bozokspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Zor maçtı, biz kazandık. Skoru sürpriz olan maçta Niğde Belediye, haftaya lider olarak giren Sincan Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Bu grupta yakışan 2 takımın Play – Off’a kalma maçı oynamasıydı. İki taraf da denk takım. Çarşamba günü Aksaray Stadyumunda oynanacak olan maçı kazanan takım Play –Off’ta Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin rakibi olacak. O maçı kazanan da 3’üncü Lig’e yükselecek. Biz bu şehre bir söz verdik. Uğraşıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. O Kupayı buraya getirmek için mücadele edeceğiz. İnşallah Çarşamba günü oynanacak olan maçı kazanmış oluruz. O maçı da kazanırsak 3’üncü Lig yolunda engelimiz kalmayacak” diye konuştu.

Google+ WhatsApp