Suriye´ye Bir Tır Yardım Gönderildi

İnsani Yardım Vakfı (İHH ) Malatya Şubesi, Suriye´deki iç savaş nedeniyle mağdur olanlara yardımlarına devam ediyor. Malatyalı hayırsever bir iş adamı tarafından bağışlanan 25 ton un yüklü 9. tır da S

İnsani Yardım Vakfı (İHH ) Malatya Şubesi, Suriye´deki iç savaş nedeniyle mağdur olanlara yardımlarına devam ediyor. Malatyalı hayırsever bir iş adamı tarafından bağışlanan 25 ton un yüklü 9. tır da Suriye´ye gönderilmek üzere yola çıktı.
Tırı Malatya´dan İHH Malatya Şubesi yöneticileri uğurladı. İHH Malatya Şube Temsilcisi Ömer Derin yaptığı açıklamada, "Bugün Malatya´nın komşu ülkelerdeki sıkıntısını görerek yardım eli uzattığı bir başka günü yaşıyoruz. Yaklaşık iki hafta önce Malatya´nın vefakar insanları komşularını unutmamış ve bir konvoy şeklinde gıda tırları göndermişti. Bugün de yine komşumuzdaki ateşi görerek o ateşe bir nebze su olabilmek için Malatya´mızda bir tır dolusu ürün toplandı ve Suriye´mize aş olalım düşüncesiyle Suriye´ye gidecek. Suriye´deki kardeşlerimize bir nebze olsun faydamız olacak" dedi.
(NA-VSA-Y)

28.10.2014 14:24:49 TSI

Google+ WhatsApp