Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor´un başkanı Rüşan Uzunoğlu, takımdaki birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu ve hedefledikleri şampiyonluğa her hafta bir adım dah

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor´un başkanı Rüşan Uzunoğlu, takımdaki birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu ve hedefledikleri şampiyonluğa her hafta bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.
2. Grup´ta zirveye göz diken 18 puanla ikinci sıradaki Denizli Büyükşehir Belediyespor´da, futbolcuların ve teknik heyetin her galibiyetten sonra el ele tutuşup topluca şeref tribünü ile protokolü selamlamalarını, başkan Rüşan Uzunoğlu, takımdaki birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunun göstergesi olarak yorumladı.
Galibiyeti kutlayan takımın tüm protokol tribünü ve taraftarı selamladığını söyleyen Uzunoğlu, "Bu tablo birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede olduğunun göstergesidir. Bu iş yapılacaksa birlik ve beraberlik içinde yapılacak. Şampiyonluk da böyle gelecek. Yeter ki bu birliktelik bozulmasın, fitne fesat karışmasın. Ben her zaman takımla birlikteyim. Antrenmanlarda, maçlarda, otobüs ve uçak yolculuklarında hep bir aradayız. Çocuklar da onların yanında olduğumuzu biliyor. Umarım bu birliktelik, arkadaşlık ortamı bozulmadan devam eder" dedi.
Erzincan Refahiyespor karşısında alınan 4-1´lik galibiyeti de değerlendiren Uzunoğlu, "Rakibin şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bu nedenle ilk yarım saati tedbirli oynadık. Daha sonra maça ağırlığımızı koymaya başladık. İlk golü attıktan sonra rakip çözüldü, farkı bulduk" şeklinde konuştu.
Bu hafta da Çankırıspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Uzunoğlu, "10. hafta maçında Çankırı deplasmanına gidiyoruz. Ligin son sırasında bulunuyorlar. İki puanlı bir takımla oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Çankırıspor maçı, Refahiye maçından daha zorlu bir maç olacak" ifadelerini kullandı.
(EV-SK-SK-S)

28.10.2014 12:20:48 TSI

Google+ WhatsApp