Ptt 174 Yaşında

PTT´nin 174´üncü yıldönümü Manisa´da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 174´üncü yaşını kutlayan PTT´nin Manisa merkez şubesindeki bugünkü 174´üncü müşteriye çeşitli hediyeler takdim edilirken 174´ünc

PTT´nin 174´üncü yıldönümü Manisa´da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 174´üncü yaşını kutlayan PTT´nin Manisa merkez şubesindeki bugünkü 174´üncü müşteriye çeşitli hediyeler takdim edilirken 174´üncü yıl pasta çalışanlarla birlikte kesildi.
Manisa´daki PTT´nin 174´üncü yıldönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanında Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulması ile başladı. PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz burada yaptığı konuşmasında PTT olarak verdikleri hizmetlerden bahsetti. Meydandaki programın ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş´ı ziyaret ederek PTT hizmetleri hakkında bilgilendiren Başmüdür Şerif Kaçmaz, "Mevcut posta-kargo-kurye tahsilat işlemleri ile anlaşmalı bankalardan kredi verme gibi birçok işlem kalemlerinde hizmet vermeye devam edilmekte olup Genel Müdürlüğümüz çağın gerektirdiği yeni ihtiyaçlar doğdukça o alanlarda da yeni hizmetler üreterek değerli halkımızın hizmetine sunulmaktadır" dedi.
Manisa Merkez PTT Şubesinde bu yılki yıldönümü olan 174 nolu müşteri ise düzenlenen ufak bir törenle ödüllendirildi. Bu yılki şanslı müşteri emniyet mensubu Serhat Onat olurken, Onat´a pul albümü, kravat ve tanıtım broşürlerinin yer aldığı küçük bir hediye paketi PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz tarafından takdim edildi.
174´üncü müşteri olarak PTT´nin hediyelerini kazanan Serhat Onat, PTT´nin birçok hizmetinden yararlandığını belirterek PTT´yle gurur duyduğunu söyledi.
PTT´nin 174´üncü yıldönümü pastası ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz, şanslı müşteri Serhat Onat ve personelin katılımı ile kesildi.
(SC-Y)

23.10.2014 12:24:50 TSI

Google+ WhatsApp