PINARBAŞI ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI GENEL KURUL YAPTI

PINARBAŞI ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI GENEL KURUL YAPTI

4 ADAYIN YARIŞTIĞI GENEL KURULDA BAŞKANLIĞA BÜNYAMİN BEDİR SEÇİLDİ

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunu yaptı. 4 ayrı listenin yarıştığı genel kurulda başkanlığa Pınarbaşı Belediyesi Meclis Üyesi de olan Bünyamin Bedir seçildi.
Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yoğun ilginin olduğu genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Odanın gelir-gider ve faaliyet raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimde mevcut Başkan Kadir Akbaş’ın yanı sıra Başkan adayları Bünyamin Bedir, Tamer Savaş ile İbrahim Kaya’nın listeleri yarıştı. Genel Kurulda İpi göğüsleyen isim ise diğer adaylara büyük fark atarak 125 oy alan Bünyamin Bedir oldu. Bedir’i mevcut Başkan Kadir Akbaş 93 oyla, Tamer Savaş 35 oyla, İbrahim Kaya ise 13 oy alla takip etti. Sandıktan çıkan 10 oy ise geçersiz sayıldı.
Çiçeği burnundaki yeni Başkan Bünyamin Bedir kendisine güven veren ve başkanlığa getiren üyelere teşekkür etti. Kazanan odamız diyen Bedir şunları söyledi. "Seçimden seçime değil her zaman sizin yanınızda, sizlerin sesi olmak için buradayız. Tespit ettiğimiz sorunlar ve yapmamız gereken her türlü hususta siz değerli üyelerimizi de bilgilendirip, odamızı birlikte yöneteceğiz. Yapılan seçimin ilçemize, esnaflarımıza, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum''
Haber: Mehmet Yılmaz

Google+ WhatsApp