OSB YÖNETİMİ SANAYİCİLER ARASINDA AYRIM MI YAPIYOR? KİRACIOĞLU: SON ÇIRPINIŞLARINIZ

OSB YÖNETİMİ SANAYİCİLER ARASINDA AYRIM MI YAPIYOR? KİRACIOĞLU: SON ÇIRPINIŞLARINIZ

OSB’ne Sahip Çık Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, OSB Yönetimi hakkında yeni iddialar gündeme getirdi. OSB yönetiminin sanayiciler arasında ayrım yaptığını söyleyen Kiracıoğluoğlu, Kayseri OSB yönetim kurulu üyesi iseniz meskensiz alanlara dahi GES yapabilirsiniz eğer değilseniz GES işlemleri için deveyi hendek atlatmanız gerekir.” Dedi.

OSB’ne Sahip Çık Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, OSB yönetimi hakkında yeni iddiaları peş peşe paylaştı. Kiracıoğlu, OSB Yönetim Kurulu üyelerinin meskensiz alanlarda Güneş Enerji Santrali (GES), yapabileceğini ama yönetim kuruluna üye olmayanlar için bu durumun o kadar kolay olmadığını aktardı. Kiracıoğlu, “Kayseri OSB yönetim kurulu üyesi iseniz meskensiz alanlara dahi ges yapabilirsiniz eğer değilseniz ges işlemleri için deveyi hendek atlatmanız gerekir. Bu yaptığınız ayırımcılık ne vicdana ne insanlığa sığar, bu yaptıklarınızın hesabını sanayicilerimiz  sizden tek tek soracaktır.” İfadelerine yer verdi.

OSB whatsapp hattından da kaçak yapılara ilişkin ifadeleri de sosyal medya hesabından paylaşan Kiracıoğlı, paylaşım üzerinde yazdığı açıklamada şu cümlelere yer verdi: OSB whatsapp hattından kaçak yapı ile ilgili diye bu ifadeyi göndermiş. Gerçekten son çırpınışlarınız ifade de ne yapı kelimesi var ne de kaçak kelimesi. Kaçak kelimesini başkan iyi bilir yarın resim ve belgelerle yayınlayacağım hayırlısı olur inşallah!”

Google+ WhatsApp