Müsiad Yönetiminden Vali Çiçek´e Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube yönetim kurulu Başkan ve üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek´i yeni göreve başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube yönetim kurulu Başkan ve üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek´i yeni göreve başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Çiçek: "Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Muğla´nın insanlarını ve coğrafyasını çok sevdim. Hep birlikte Muğla için çalışacağız. İşlerinizde başarılar diliyorum" dedi.
Ziyarette yaptığı konuşmada dernek hakkında bilgi veren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şubesi Başkanı Sayim Akdeniz ise, "Derneğimizin üyeleri adına yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyor, ilimize hoş geldiniz diyorum. MÜSİAD Muğla Şubesini 2012 yılında açtık ve hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Şubemizin diğer illere göre bir farkı var. Muğla MÜSİAD üye portföyü diğer illere göre ilçe % 80, il merkezi % 20 civarında ortalama. Ama diğer illerde üye portföyünün tamamı ildir. Bu durum Muğla´nın karakteri ile ilgili. İlçeler güçlü iken merkezde iş potansiyeli daha az. Derneğimiz üniversitemizle paydaş olarak girişimcilik eğitimi ile ilgili bir çalışmamız oldu. İnovasyona çok önem veriyoruz. Kalkınma ajansı desteği ile bu konuda üyelerimize eğitim verdik. Yine kalkınma ajansı destekli 20 üyemize rekabet analizi konulu bir proje gerçekleştirmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Diğer yandan, dernek olarak Muğla´da okuyan yabancı uyruklu öğrencilere yönelik burs veriyoruz" dedi.
(BT-İK)

18.10.2014 14:29:16 TSI

Google+ WhatsApp