Müsiad Heyeti Serbest Bırakıldı

19 Ocak 2018 Cuma günü Mescid-i Aksa çıkışı saat 14.00 civarı gözaltına alınan, MÜSİAD Kayseri Başkanımız Nedim Olgunharputlu, MÜSİAD Kayseri 4. Dönem Başkanımız ve Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kimder Başkanı Ahmet Yurtlu, üyelerimiz; işadamları Fatih Çelik, Şaban Andaç ve Necati Ayrancı serbest bırakılmıştır.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye, Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan’a, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ilgi ve girişimlerinden dolayı şükranlarımızı arz eder, Derneklere, Vakıflara ve Üyelerimize destek ve alakaları için teşekkür ederiz.

Kudüs’ün özgürlük meselesinde Türkiye’nin gururlu vakur duruşunun timsalini sergileyen MÜSİAD heyetine, ailelerine ve yakınlarına geçmiş olsun temennimizi iletiriz.

Baskı ve zulüm altındaki Müslümanların mücadelesine destek olmak imanımızın gereğidir. İş adamları Derneği olarak bugün olduğu gibi bundan sonrada haksızlıklara karşı mücadelemiz devam edecektir.

Değerli Başkanımız Nedim Olgunharputlu başkanlığındaki heyet yurda döndüklerinde detaylı açıklama yapılacaktır.

MÜSİAD Kayseri

Basın Halkla İlişkiler ve Kurumsal İlişkiler Komisyonu

Google+ WhatsApp