Milletvekili Adayı Ataş, oyunu kullandı

Milletvekili Adayı Ataş, oyunu kullandı

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, oyunu Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi’nde kullandı.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oy kullanma süreci saat 08.00 itibariyle başladı. Kayseri milletvekili adayları ve protokol de oy kullanacakları okullara giderek sandıklarda tercihini yaptı. 
 
İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, oyunu Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi’nde kullandı. Ataş, seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Oy kullanımı sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Dursun Ataş, “Söz verdiğimiz gibi Tomarza ilçemizin Dadaloğlu mahallesinde sandıktayız. Vatandaşlık görevimizi yaparak oyumuzu kullandık. Oyumuzu, bizim için manevi değeri olan, beynimizde, gönlümüzde farklı bir yeri olan Dadaloğlu’nun ismini taşıyan Dadaloğlu Kasabasında kullanıyoruz. Kayserimize, ülkemize ve Türk milletine hayırlı olsun. Sandıktan ne çıkarsa çıksın milli iradeye herkesin sonuna kadar saygı duyacağına inanıyorum” dedi. 
 
Kayseri ve Türkiye genelinde oy verme işlemi saat 17.00’a kadar devam edecek. Daha sonra oylar sayılacak. Sonuçların gece saatlerinde belli olması bekleniyor.

Google+ WhatsApp