Mersin Caretta Bisiklet Festivali Tarsus´ta Start Aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Bisikletli Gezginler Derneği´nin işbirliğiyle ve Mersin Üniversitesi, Tarsus ve ilçe belediyeleri ile bazı özel kuruluşların katkılarıyla düzenlenen "Mersin Care

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Bisikletli Gezginler Derneği´nin işbirliğiyle ve Mersin Üniversitesi, Tarsus ve ilçe belediyeleri ile bazı özel kuruluşların katkılarıyla düzenlenen "Mersin Caretta Bisiklet Festivali" Tarsus´ta start aldı.
Mersin Caretta Bisiklet Festivali´ne katılan bisiklet tutkunları, kentte renkli ve coşkulu görüntüler oluşturdu.
Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Salih Özener, bisiklet kültürünün yaygınlaşması, şehrin kültürel değerlerinin tanıtılmasını ve Caretta kaplumbağalarının farkındalığını artırarak Mersin´in marka değerini yükseltme amacıyla bu festivalin düzenlendiğini dile getirerek Tarsus Belediyesi´ne katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Bisiklete gönül veren Türkiye´nin sekiz şehrinden gelen 120 sporcuyla başlayan 24-26 Ekim tarihleri arasında yapılacak festivalde sporcular birinci gün Erdemli´de, ikinci gün Silifke´de konaklayacaklar.
Bisikletlilere start veren Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, etkinliğin Tarsus´ta başlamasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
(ERY-Y)

24.10.2014 14:38:02 TSI

Google+ WhatsApp