Memur-Sen

Memur-Sen Kadınlar Komisyonundan Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar'a Ziyaret

Memur-Sen Kadınlar Komisyonundan Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar'a Ziyaret

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı makamında ziyaret etti.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a yapılan ziyarete Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayten Özsoy, Bayındır Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Elif Yılmaz, Enerji Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Hilal Gürek, Toç Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Şenay Karslıoğlu, Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Çiğdem Türkel ve Ulaştırma Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayşegül Uçar katıldı.
Yapılan ziyarette konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar sunmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Bunun için Kadın Gelişim Merkezi’ne büyük önem veriyoruz. Belediyeler olarak şehri fiziki anlamda geliştirecek, güzelleştirecek çalışmalarla birlikte insanlarımızı mutlu edecek, huzurlu kılacak, her türlü ihtiyacına cevap verebilecek sosyal sorumluluk projelerini asıl belediyecilik hizmetleri gibi önemsiyoruz. Kadın gelişim merkezleriyle hanımlara; bilgilerini geliştirebilecekleri, ekonomik yaşantının etkin bir unsuru haline gelebilecekleri fiziki ortam sunacağız. Yuvanın huzurunu, düzenini sağlayan kadınların kişisel niteliklerini artırmak ve ailelerine ekonomik üretkenlik sağlayabileceği konularda ufuklarını açmak istiyoruz. Çünkü şunu biliyoruz ki kendini yetiştiren, geliştiren kadın toplumu da geliştirecektir" diye konuştu.
Kadın Gelişim Merkezi’nden çok etkilendiklerini ve çok memnun olduklarını belirten Kadın Komisyonları Başkanı Ayten Özsoy ise, "Bizde Türkiye’nin ve Kayseri’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan 11 iş kolundan oluşan Memur Sen Kayseri İl Temsilciliğinin bir parçası Kadınlar Komisyonuyuz. Kayseri de Toplam 6 bin 620 bayan üyemiz var. Biz de insana hizmet için çabalıyoruz. Ortak konularda işbirliği yaparak daha güzel hizmetler ve projeler üreteceğimizi düşünüyoruz. Biz kadınlar olarak; kadınların karar mekanizmalarında yer almasını istiyoruz.Projeyi dikkatle dinledik. Kafamızda her zaman olan ve düşündüğümüz, sendikalar olarak Avrupa Birliği’ne önermeyi düşündüğümüz bu projenin Kocasinan Belediyesi temelini bile atmış. Bu mutlaka olması gereken bir proje. Kadınların rehabilite edileceği, rahatlayacağı, kendini geliştireceği bir projenin Kayseri’ye kazandırılması biz kadınları çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp