MELİKGAZİ TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

MELİKGAZİ TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Melikgazi Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü gerçekleştirilen Melikgazi Belediyesi Meclis Toplantısında; Meclis Toplantısı, Komisyon Toplantısı ve Encümen Toplantısı Huzur Haklarının, 15 Temmuz günü darbeye karşı başlatılan demokrasi hareketinde şehitlerin aileleri ile gazilere bağışlanması kararının tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Referans belediyenin kararı referans oldu…

Meclis Üyelerinin OY BİRLİĞİ ile almış olduğu bu kararı ile bir bakıma huzur haklarının, huzurumuzu sağlayanlara bağışlanmış olduğunu ifade eden Başkan  Memduh Büyükkılıç, birlik ve beraberliğimiz için paylaşmanın ve yardımlaşmanın göz ardı edilemeyeceğinibelirtti.

Bu karar milletin kararıdır…

Melikgazi Belediyesi Meclis Üyelerinin her zaman sağduyulu ve birlik içinde olduğunu vurgulayan Başkan  Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

 “1 Ağustos 2016 günü yapılan Meclis Toplantımız da Meclis Üyemiz Av. Mehmet Savruk Beyin önerisi ile Ağustos ayı Meclis Toplantısı Huzur hakları ve yine Meclis Üyemiz Mustafa Hashalıcı Beyin önerisi ile de Meclis Komisyon ve Encümen Toplantı huzur hakları 15 Temmuz şehit aile yakınları ile gazilerimize bağışlanmıştır. Bu önerilerin kabul edilmesi son derece anlamlıdır. Bu anlamlı karar Türkiye’de takdir toplamış, örnek ve referans olmuştur. Birçok Büyükşehir, İl ile İlçe Belediye Meclislerince bu karar referans gösterilmiştir. Yine birçok meslek odası, sivil toplum kuruluşlarına referans olmuştur. Bu anlamlı ve referans olan kararlarından dolayı Meclis Üyelerimizi kutluyorum.”

Google+ WhatsApp