Marmara Haber Fox Tv Ekranlarında

Tekirdağ´ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Marmara Haber Gazetesi´nin birinci sayfası, İsmail Küçükkaya tarafından FOX TV´de Türkiye gündemine taşındı. Gazeteci İsmail Küçükkaya, hazırlayıp

Tekirdağ´ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Marmara Haber Gazetesi´nin birinci sayfası, İsmail Küçükkaya tarafından FOX TV´de Türkiye gündemine taşındı.
Gazeteci İsmail Küçükkaya, hazırlayıp sunduğu Çalar Saat adlı sabah programında Marmara Haber Gazetesi´ne de yer verdi. Türkiye´nin çeşitli illerinden seçilen yerel ve bölgesel gazeteleri FOX TV ekranlarına getiren Küçükkaya, Marmara Haber Gazetesi´nin haberlerini yorumladı.
Marmara Haber gazetesinin manşeti, Kazak Gölü´ndeki `Balık ölümleri´nin yer aldığı `Balıkların ölümü kafaları karıştırıyor´ haberi ve Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz´ün, köy mahallelerine yaptığı ziyaretler sırasındaki yaşlılara olan özel ilgisinin yer aldığı haber ile Çerkezköy´de taşkınlara karşı yapılan `İstinat duvarı´ haberleri İsmail Küçükkaya´nın dikkatini çeken haberler oldu. Üç haberin de detaylarını veren Gazeteci İsmail Küçükkaya, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ile ilgili habere ´Güzel bir davranış´ diye bir de yorum yaptı.
(AK-MK)

27.10.2014 13:05:20 TSI

Google+ WhatsApp