Kocaeli´de Deprem Gerçeği Ve Kentleşme Çalıştay´ında Ele Alınacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı´nın Deprem Gerçeği ve Kentleşme konulu çalıştayı 23 Ekim´de gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı´nın Deprem Gerçeği ve Kentleşme konulu çalıştayı 23 Ekim´de gerçekleşecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Üniversitesi ve çeşitli kurumların katılımıyla çalıştay gerçekleştirilecek. Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu´nun katılımlarıyla Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Salonu´nda 23 Ekim Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.
Çalıştayda AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü´nden Yrd. Doç. Dr. Özkan Çoruk, Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Baki Öztürk, İTÜ Bölge ve Şehir Planlama Bölümü´nden Doç. Dr. Seda Kundak, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ersan Koç sunumlarda bulunacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü de faaliyet sunumu gerçekleştirecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin deprem gerçeğini tartışmak, farkındalık yaratmak ve 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi´nin üzerinden geçen 15 yılda yapılan çalışmaları anlatmak amacıyla gerçekleştirilen çalıştay, 23 Ekim Perşembe Günü 10.00-16.00 saatleri arasında KOTO Meclis Salonu´nda gerçekleştirilecek. Çalıştayın her yıl Kocaeli Üniversitesi ve ilgili kurumların katılımıyla yapılması planlanıyor.
(GY)

17.10.2014 12:05:01 TSI

Google+ WhatsApp