KİRACIOĞLU'DAN AYRIMCILIĞA TEPKİ

KİRACIOĞLU'DAN AYRIMCILIĞA TEPKİ

Kayseri OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Kiracıoğlu, yerli köylü ayrımcılığı yapıldığı iddialarına sert tepki gösterdi.

Kayseri OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Kiracıoğlu, yerli köylü ayrımcılığı yapıldığı iddialarına sert tepki gösterdi.

Kayseri OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Kiracioğlu, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, OSB'de yerli-köylü ayrımcılığı yapıldığı iddiaları karşısında tepkisini dile getirdi.

"Her kim ayrımcılık yapıyorsa" diye tepki gösteren Kiracıoğlu, "Algıcı başkanın darbe sözünün açılımı ortaya çıktı. Yerliler OSB'ye darbe yapacaklar diyorlarmış. Hatta eski OSB yöneticileri de bu konuda lobi yapıyorlarmış. Arkadaş kafayı mı yediniz? Baba tarafım Deliklitaş mahallesinden. Anne tarafım Bünyanlı. Ne olacak şimdi. Bir tarafı kabul edip diğer tarafı ret mi edelim" dedi.

Kayseri OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Kiracioğlu, "Basın toplantısında bir çok olaydan bahsettim ama bu duyduklarımızdan sonra hepsi önemini yitirdi. Bu yaptığınız ayrımcılık, vatan hainliği ile eşdeğerdir. Birlikte olmamız gerekirken böyle ayrım yapmak gerçek! Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Her kim böyle bir ayrım yapıyorsa Allah belasını versin" diye sert çıktı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, 19 Nisan 2019 tarihinde iş akidine son verilen Abdullah Ekinci'nin açtığı davayı kaybetti. Kayseri 5.İş Mahkemesi’nde görülen son durnuşmada Abdullah Ekinci lehinde sonuçlandı. Mahkeme, Abdullah Ekinci'nin işe iadesine ve 5+4 maaş boşta geçen süre tazminatının ödenmesine karar verdi.

Google+ WhatsApp