Kemal Nakipoğlu CHP İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Kemal Nakipoğlu CHP İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Kemal Nakipoğlu CHP İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski İl Başkanı Kemal Nakipoğlu, 26 Aralık’ta yapılacak olan kongrede il başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında il başkanlığı için adaylığını açıklayan CHP Eski İl Başkanı Kemal Nakipoğlu, “Partide bir bölünme ve parçalanma var. Türkiye’de de bölünme ve parçalanma var. Türkiye’de artık ülkenin bir kısmı tamamen el değiştirmiş gibi birileri ülkeye hakim. Devletin polisi, jandarması askeri giremiyor. Öğretmenin okulunu tatil edip evine gönderiyorlar, sen git evinde otur diye. Bu noktada bir ayrışma var” dedi. “Ayrışma politikasının bizi getirdiği nokta Allah korusun Suriye, Irak, Libya gibi olmayı sağlamaktır, hedeflenen de budur” diyen Kemal Nakipoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;
“Biz Anadolu’nun ortasında yaşayıp rahat gibi gözüküyoruz ama Doğu’dan, Anadolu’ya oradan batıya doğru göç devam ediyor. Çözüm ödün vererek değil, insanları oldukları yerde mutlu ederek sağlanır. Bu altı oku Atatürk ve arkadaşları boşuna koymadı. Çağdaş topraklarda çağdaş bir ülke yaratan bu insanların süzgeçten geçirdikleri birçok şey var. Ben bu partide 1992 yılından beri birçok alanda görev aldım ve çok uzun yol kat ettik. Ayrışmayı ve bu korkuları aşabilmenin tek yolu tek başına çıkmaktır. Ben bunun için kimseyle konuşmadan bugün burada yapılacak kongrede il başkanlığına adayım. Ben partinin ve Türkiye’nin tüm katmanlarını seviyorum. Ben bir eğitimci ve insanım. Önce insanlığımızı ele alıp ondan sonra ne yönetilecekse ona göre yönetilmelidir. Eğer bana destek verilirse tüm kardeşlerimizi el ele tutuşturup bir kardeşlik zinciri kurmak istiyorum.”

Google+ WhatsApp