Kayserispor turladı:3-3

Kayserispor turladı:3-3

Ziraat Türkiye Kupası 5’nci Tur rövanş maçında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile 3-3 berabere kalan Kayseripor tur atladı. Kayserispor bu sonuçla 16 takım arasına kalmayı başardı. Sarı-kırmızılılar ilk maçı da 3-2 kazanmıştı.

Kayserispor, alt yapı ağırlıklı gençlerden kurulu kadrosuyla Manisa Futbol Kulübü’nü 3-2 ve 3-3’luk skorlarla kupa dışına itmeyi başardı. Süper ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve ligin dibine demir atan Sarı-kırmızılılar, gençlerle mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası’nda ise tur atlayarak 16 takım arasına kalmayı başardı.
Kayserispor’a golü getiren goller 63. Dakikada Aksel Aktaş (pnt) ile 72 ve 87’nci dakikalarda Ömer Uzun’dan geldi. 
 Teknik Direktör Bülent Uygun, genç futbolcuları inançlı mücadelesinden dolayı tebrik etti. Uygun, “Hem ligde hem de kupa da hedeflerimiz var. Lig’de kümede kalmak, Türkiye Kupası’nda ise gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa’da alt yapıdan takviye ettiğimiz ve lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımızla mücadele ediyoruz. Gençlerin ortaya koyduğu mücadele ve performanstan son derece memnunum. Bu moralle hafta sonu Başakşehir maçına da 3 puan parolasıyla çıkacağız” dedi.
 
Kaynak:Haber Merkezi

Google+ WhatsApp