Kategori : Kayseri

AKAY: CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

AKAY: CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından şeker pancarı avans fiyatının 800 TL/Ton olarak açıklanmasını memnuniyet verici olarak değerlendirdi. Başkan Akay; ‘Türk Şeker tarihinde ilk kez Ocak ayında avans fiyat açıklanarak, çiftçinin sahipsiz olmadığı gözler önüne serildi. Çiftçimiz ve sektör moral buldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Yeşilhisar’da depo çatlatan soğuk

Yeşilhisar’da depo çatlatan soğuk

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde Sultan Sazlığı Milli Parkı’nın da içinde bulunduğu Ovaçiftliği Mahallesi’nde mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılayan su deposunun ana borusu, aşırı soğuklar nedeniyle yarıldı. Tonlarca su boşa aktı.

Babacan: “Bu kriz el yapımı bir krizdir”

Babacan: “Bu kriz el yapımı bir krizdir”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ülke ekonomisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin son 20 yılda 3 büyük kriz gördüğüne değinen Ali Babacan, şu anda içinde bulunduğumuz ekonomik daralmanın yerli ve milli olduğunu Avrupa ülkelerinde herhangi bir krizin yaşanmadığını söyledi.

MONDİHOME’DAN BÜYÜK İNDİRİM!

MONDİHOME’DAN BÜYÜK İNDİRİM!

Mobilya sektörünün genç ve dinamik markası Mondihome’dan, yeni yılda büyük kampanya. Mondihome’un birbirinden şık, zarif ve kaliteli ürünleri, 31 Ocak tarihine kadar devam edecek olan indirim kampanyasında yerini aldı.

“TOPRAK DEDE” ADININ YAŞATILDIĞI PARKTA ANILDI

“TOPRAK DEDE” ADININ YAŞATILDIĞI PARKTA ANILDI

20 Ocak 2020 yılında hayatını kaybeden Toprak Dede olarak bilinen TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Melikgazi Belediyesi tarafından adının verildiği Hayrettin Karaca Parkı’nda anıldı.Erenköy Mahallesi’nde bulunan parkta TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilciliği ile beraber bir anma töreni düzenlediklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdülkadir Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Toprak Dede'yi ismini verdiğimiz parkında rahmetle anıyoruz.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, LİSELİ GENÇLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, LİSELİ GENÇLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Vefa Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, gençlerle tecrübelerini paylaştı. Melikgazi ilçesi Vefa Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, DEVLET TİYATROSUNDA ‘HACI BEKTAŞ’ TİYATRO OYUNUNU İZLEDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, DEVLET TİYATROSUNDA ‘HACI BEKTAŞ’ TİYATRO OYUNUNU İZLEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçılarının Kayseri Devlet Tiyatrosu’nda sahnelediği Hacı Bektaş’ın hayat hikâyesini anlatan tiyatro oyununu eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte izledi. Oyunu ilgiyle izleyen Büyükkılıç, İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür etti.

BÜYÜKKILIÇ’TAN İSTİHDAMI ARTIRACAK PROTOKOLE DESTEK

BÜYÜKKILIÇ’TAN İSTİHDAMI ARTIRACAK PROTOKOLE DESTEK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Çalışma ve İş Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü ile Erciyes Anadolu Holding arasında istihdamı artırmaya yönelik Aktif İşgücü Programları İşbirliği Protokolü’ne imza attı. İstihdamın artırılması ve işsizliğin önlenmesi adına düzenlenecek olan ve İŞKUR Aktif İşgücü Hizmetleri arasında yer alan iş başı eğitim programları ve istihdam garantili mesleki eğitim kursları açılması amacıyla Aktif İşgücü Programları İşbirliği Protokolü imza töreni düzenlendi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN ÜNİVERSİTE REKTÖRLERİNE ZİYARET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN ÜNİVERSİTE REKTÖRLERİNE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5 üniversitesi, 80 bin öğrencisiyle eğitim ve öğrenci dostu Kayseri’de, eğitim öğretim camiasını yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi rektörlerini ziyaret eden Büyükkılıç, eğitim-öğretim konusunda bilgiler aldı.

2021 YILININ REKOR HİZMETLERİ MUHTARLARA ANLATILDI

2021 YILININ REKOR HİZMETLERİ MUHTARLARA ANLATILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2021 yılında Melikgazi'de yapılan rekor hizmet ve yatırımları, görsel sunum eşliğinde ilçe mahalle muhtarlarına anlattı. İlk günden bu yana mahalle muhtarları ile birlikte Melikgazi'ye hizmet yolunda güç birliği yaptığını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, "Rekor hizmetlerin yılı olan 2021 yılımızı değerlendirmeye ve şehrimizle paylaşmaya devam ediyoruz.

KOCASİNAN’DAN KIŞ MEVSİMİ BOYUNCA SOKAK VE YABAN HAYVANLARI İÇİN 13 TON YEM

KOCASİNAN’DAN KIŞ MEVSİMİ BOYUNCA SOKAK VE YABAN HAYVANLARI İÇİN 13 TON YEM

Kocasinan Belediyesi, zorlu kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak ve yaban hayvanları için yemleme çalışması yapıyor. Kocasinan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan 84 adet besleme noktasına haftada 5 kez düzenli olarak sokak ve yaban hayvanlarının yiyecek ihtiyacını karşılıyor.

TALAS MUSİKİ CEMİYETİ’NDE  BU HAFTA YUNUS EMRE ANILDI

TALAS MUSİKİ CEMİYETİ’NDE BU HAFTA YUNUS EMRE ANILDI

Musikişinasların buluşma noktası olan Talas Musiki Cemiyeti’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Musikiye gönül vermiş birçok iş kolundan insanın bir araya geldiği cemiyette Türk Musikisine ait parçalar Tanburi Tevfik Soyata şefliğinde seslendiriliyor.