KAYSERİ TİCARET ODASI'NDA YENİ YÖNETİM LİSTESİ SEÇİMLE BELİRLENDİ

KAYSERİ TİCARET ODASI'NDA YENİ YÖNETİM LİSTESİ SEÇİMLE BELİRLENDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Salonunda yapılan seçimle Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ile TOBB Genel Kurul Delegeleri belirlendi. Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, “Ülkemizin ve şehrimizin daha müreffeh yarınları, daha aydınlık geleceği için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bizleri yeniden seçen arkadaşlarımıza mahcup olmayacağız ve odamızın sesini daha çok duyuracağız. Yeni seçilen meclis üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kayseri  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve ekibi  01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde 41 meclis ve meslek komitesinin tamamını güven tazeleyerek kazanmıştı.

 

M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda 41 Komitede gerçekleştirilen organ seçimlerinde meclis asil üyeliğine seçilen 114 kişi, Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ile TOBB Genel Kurul Delegeleri seçimine katıldı.

 

Geçici Meclis Başkanlığına Ahmet Şapçı seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından seçimlere geçildi. İlk oyu Başkan Ömer Gülsoy’un kullanmasının ardından alfabetik sıraya göre yeni seçilen meclis üyeleri 3 sandıkta oylarını kullandı.

 

Oy verme işlemi sonrası Meclis Divanı oylarının kullanıldığı sandık açıldı.

 

KAYSERİ TİCARET ODASI'NDA YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

 

Seçim sonuçlarına göre, Meclis Başkanlığına Cengiz Hakan Arslan, Meclis Başkan Yardımcılıklarına; Mahmut Kabak ile Ahmet Şapçı, Meclis Katip Üyeliğine ise Selcen Erişen seçildi.

 

Kocasinan İlçe Seçim Kurulu’nun gözetiminde gerçekleştirilen seçimin ardından KTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeliklerine,  Erol Sırıklı, Mehmet Ali Yörük, Latif Başkal, Mustafa Okutan, Hüseyin Mercan, Şevket Uyar, Mehmet Gülsoy, Hacı Bekir Kuzucu, Ahmet Emre Sönmez, Hasan Köksal seçildi.

 

Disiplin Kuruluna ise Ahmet Tural, Nebi Yemlihalıoğlu, Ahmet Güneş, Kadir Teltelici, Ali Kürtüncü, Mustafa Karslıoğlu seçildi.

Google+ WhatsApp