Kayseri Şeker Çiftçileri; “Ucuz siyasetinizi Kayseri Şeker'in üzerinden çekin”

Kayseri Şeker Çiftçileri; “Ucuz siyasetinizi Kayseri Şeker'in üzerinden çekin”

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in dün basın toplantısında Kayseri Şeker hakkındaki açıklamaları sonrası Kayseri Şeker çiftçileri de basın açıklaması gerçekleştirdi. Çiftçiler adına konuşan Pancar Ekicileri Çiftçilerinden Mehmet Kayadelen, “Kayseri Şeker bizim ekmeğimizdir, geleceğimizdir ve dolayısıyla kutsalımızdır. Hiç kimse araştırmadan, sormadan, doğruyu öğrenmeden yalan yanlış ithamlarla ekmeğimize dil uzatamaz! Kirli dillerinizi, ucuz siyasetinizi Kayseri Şeker'in üzerinden çekin” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında Kayseri Şeker ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrası Kayseri Şeker çiftçileri konuyla alakalı basın açıklaması gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen açıklamada konuşan Pancar Ekicileri Çiftçilerinden Mehmet Kayadelen, Kayseri Şeker’in çiftçilerin alın teriyle, emeğiyle bugünlere taşıdığı bir çiftçi kuruluşu olduğunu ifade etti. Kayadelen, "CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin dün bir basın toplantısı düzenleyerek, Kayseri Şeker ve Başkanımız Sayın Hüseyin Akay hakkında gerçek dışı iddialar ve haddini aşan söylemlerde bulunmuştur. Öncelikle İl Başkanı Feyzullah Keskin bilmelidir ki; Kayseri Şeker, biz çiftçilerin alın teriyle, emeğiyle bugünlere taşıdığı bir çiftçi kuruluşudur. Kayseri Şeker'e ve Başkanımız Sayın Hüseyin Akay'a yönelik gerçek dışı ifadeleri biz çiftçilere söylenmiş olarak görüyor ve kendisini kınıyoruz. Bizler, Hüseyin Akay Başkanımızın liderliğinde Kayseri Şeker'in elde ettiği başarıların gururunu ve sevincini yaşarken, ekmeğimize dil uzatılmasını, başarıların görmezden gelinmesini, şirketimizin iftiralarla karalanmasını, ucuz siyasete malzeme edilmesini kesinlikle kabul etmiyoruz. Kayseri Şeker bizim ekmeğimizdir, geleceğimizdir ve dolayısıyla kutsalımızdır. Hiç kimse araştırmadan, sormadan, doğruyu öğrenmeden yalan yanlış ithamlarla ekmeğimize dil uzatamaz! Kirli dillerinizi, ucuz siyasetinizi Kayseri Şeker'in üzerinden çekin! Kayseri Şeker'i sektörün lideri yapan Başkanımız Hüseyin Akay'dan ve Yönetiminden Allah razı olsun. Kayseri Şeker çiftçisi olmanın konforunu ve ayrıcalığını bizlere yaşatan, alın terimizin karşılığını kurumadan fazlasıyla ödeyen Başkanımızı, Allah başımızdan eksik etmesin. Kayseri CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin başta olmak üzere, Kayseri Şeker'in büyümesinden, gücüne güç katmasından rahatsız olan, ekmeğimize, alın terimize kasteden, dil uzatan herkese buradan sesleniyoruz: Başkanımız Hüseyin Akay liderliğinde Kayseri Şeker'in gücüne güç katmasına hiçbiriniz engel olamayacaksınız. Kayseri Şeker'i ucuz siyasetinizin bir unsuru haline getirmenize çiftçiler olarak asla müsaade etmeyeceğiz. Unutmayın ki, biz koskocaman bir Kayseri Şeker Ailesiyiz” şeklinde konuştu. 
 
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a desteklerinin sonsuz olduğunu dile getiren Kayadelen, “Bizim Başkanımıza güvenimiz tam, sevgimiz ve destemiz sonsuzdur. Üç günlük seyisliği olanların, sosyal medyadan attığı iftiralara, anlamadan, dinlemeden çıkıp atıp tutanlara karnımız tok ve bunların biz çiftçilerde hiçbir karşılığı ve hükmü yoktur. Bu sebeple diyoruz ki; Çekin kirli dillerinizi üzerimizden! Çekin kem gözlerinizi üzerimizden! Çekin kem sözlerinizi üzerimizden! Yüce Allah Kayseri Şeker'e zeval ziyan vermesin, kem gözlülere, kem sözlülere, yalandan, iftiradan beslenenlere fırsat vermesin. Kayseri Şeker daim; Başkanımız Hüseyin Akay var olsun” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp