Kartepe Belediyespor´un Karatecileri İddialı

Bir çok ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü sporcusu karateciler, Yalova, Sakarya ve Samsun´da yapılacak müsabakalar için de hazırlıklarını tamam

Bir çok ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü sporcusu karateciler, Yalova, Sakarya ve Samsun´da yapılacak müsabakalar için de hazırlıklarını tamamladılar. Lig maçlarıyla da tecrübelerini artıran Kartepe Belediyespor´un karatecileri katılacakları şampiyonlarda da çok iddialılar.
Kartepe Belediyesi´nin spor okulları bünyesinde kurulan karate takımında yer alan Kartepe Belediyespor Gençler Birliği kulübü karatecileri 27 Eylül´de Sakarya´da başlayan Marmara Bölgesi İller Arası Karate Ligi´ne 30 sporcu ile katıldı. Kartepe Belediyesporlu karateciler, toplamda 6 maçtan oluşan 2014-2015 Karate Ligi´nde bu yıl 3, gelecek yıl da 3 maç sonucuna göre takımların derece alacağı lig Sakarya´da iyi bir başlangıç yaptılar. Komşudaki maçlar sonucunda 15 madalya alan karateciler bu hafta sonu 18-19 Ekim Yalova ve haftaya da 25 Ekim Sakarya´da yapılacak müsabakalara da aralıksız hazırlandı.
Lig maçlarıyla tecrübe kazanan sporcuların asıl amaçları ise 20 Kasım 2014 tarihinde Samsun´da yapılacak olan Ümit Gençler Türkiye Şampiyonası ve 2015 Şubat ayı içerisinde yapılacak Minik ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası´nda Kartepe´yi temsil ederek iyi sonuçlar alıp milli takımlara sporcular yetiştirmek.
(İÇ)

17.10.2014 21:11:14 TSI

Google+ WhatsApp