Kars Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Önlemlerini Artırdı

Kars Emniyet Müdürlüğü, son günlerde ülke genelinde huzursuzluğa yol açan protesto ve eylemlerin ardından kent genelinde güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkardı. İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak´ın

Kars Emniyet Müdürlüğü, son günlerde ülke genelinde huzursuzluğa yol açan protesto ve eylemlerin ardından kent genelinde güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkardı.
İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak´ın bizzat takip ettiği güvenlik uygulamalarında araçlar tek tek kontrol ediliyor. Araçlarda bulunan vatandaşların GBT sorgulamaları yapılıyor. Kars´ın giriş çıkış noktalarıyla kent merkezinde belirlenen noktalarda güvenlik önlemleri alan polis, Karslıların huzur ve güvenliği için gece gündüz görev yapıyor.
Türkiye´de son günlerde birçok ilde yaşanan olaylardan sonra artırılan güvenlik önlemleri Karslıları memnun ediyor. Polisin güvenlik uygulamalarının olumlu olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, polisin uygulamalarına destek verdiklerini kaydetti.
Kars Emniyet Müdürlüğü´nün gece yaptığı güvenlik uygulamalarına asayiş, trafik, kaçakçılık ve TEM şubesinden ekipler katıldı. Kentin giriş çıkışları ile kent merkezinde birçok noktada güvenlik uygulaması yapıldı.
(IÇ-AT-HO-Y)

17.10.2014 11:19:41 TSI

Google+ WhatsApp