Karasu Arıtma Tesisi Yükseliyor

Karasu´da inşa edilen Atıksu Arıtma Tesisindeki çalışmaları inceleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "11 Milyon TL´lik yatırımla inşa edilecek tesis ile Karasu ve Karadeniz´in kirlenmesi önlenecek"

Karasu´da inşa edilen Atıksu Arıtma Tesisindeki çalışmaları inceleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "11 Milyon TL´lik yatırımla inşa edilecek tesis ile Karasu ve Karadeniz´in kirlenmesi önlenecek" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. 11 Milyon TL´lik yatırımla hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Karasu´da inşa ettiğimiz arıtma tesisiyle ilçenin atık suları arıtılacak. 50 yıllık nüfus projeksiyonuna göre projelendirdiğimiz tesis sayesinde Karasu´da atık sular uzun yıllar sorun olmaktan çıkacak" diye konuştu.
Atıksu Arıtma Tesisinin, Karasu ve Karadeniz´in kirlenmesini önleyeceğini de ifade eden Rüstem Keleş, "Atıksu Arıtma tesisimizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tesisimizi 2015 yılının yazında tamamlayarak hizmete almayı planlıyoruz. İnşallah tesisin hizmete girmesiyle Karasu´nun korunması adına çok önemli bir çalışma hayata geçirilmiş olacak" şeklinde konuştu.
(BB)

21.10.2014 15:38:09 TSI

Google+ WhatsApp