Kaçırılan Korucu Şehit Edildi

Bitlis´te, bölücü terör örgütü tarafından kaçırılan geçici köy korucusu, bir elektrik direğine bağlanarak baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edildi. Genelkurmay Başkanl

Bitlis´te, bölücü terör örgütü tarafından kaçırılan geçici köy korucusu, bir elektrik direğine bağlanarak baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edildi.
Genelkurmay Başkanlığı´nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu 10-15 kişilik bir terörist grup tarafından 12 Eylül 2014´te Bitlis´in Aşağıölek köyü Arasuni Tepe mevkiinde kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak´ın, merkez bağlı Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içerisinde, bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edilmiştir. Olay hakkında Bitlis Jandarma Komutanlığı´nca başlatılan adli tahkikat devam etmekte olup, şehit geçici köy korucusu Nihat Çaprak´ın cenazesi otopsi için Bitlis Devlet Hastanesi´ne sevk edilmiştir" denildi.
(MSA-ÖK-Y)

26.10.2014 15:00:44 TSI

Google+ WhatsApp