´´izmir´i Hep Birlikte Tanýtalým´´

Ýzmir Valisi Mustafa Toprak, kentin ekonomik, kültürel ve turizm anlamýnda tanýtýmýnda konsoloslar birliði üyelerine görevler düþtüðünü belirterek, "Kentin kültür, turizm ve ekonomik geliþimi için bir

Ýzmir Valisi Mustafa Toprak, kentin ekonomik, kültürel ve turizm anlamýnda tanýtýmýnda konsoloslar birliði üyelerine görevler düþtüðünü belirterek, "Kentin kültür, turizm ve ekonomik geliþimi için birlikte çalýþalým. Ýzmir Valiliði olarak biz her türlü katký sunmaya hazýrýz" dedi.
Ýzmir Konsolosluk Erkaný, Vali Mustafa Toprak ile biraraya geldi. Fahri Konsoloslar Birliði Baþkaný ve Ürdün Ýzmir Fahri Konsolosu Ömer Kaplan´ýn baþkanlýðýnda Kordon Otel´de gerçekleþen toplantýda Hindistan Fahri Baþkonsolosu Turgut Koyuncuoðlu´ndan duayen konsolosluk görevini devralan Yunanistan Ýzmir Baþkonsolosu Theodore Tsakaris, ÇinÝzmir Fahri Konsolosluk görevine atanan Su Guachhao ile Almanya Ýzmir Baþkonsolosu Thomas Gerlach, Ýtalya Konsolos Yardýmcýsý AntonioÝonioilk kez katýldý.Yeni göreve baþlayan konsoloslar ile birlikte Ýzmir fahri konsolosluk erkanýnýn daha sýk biraraya gelme kararý aldýðýný belirten Fahri Konsoloslar Birliði Baþkaný Ömer Kaplan "Konsolosluk erkaný olarak Ýzmir´in tanýtýmý açýsýndan yaptýðýmýz çalýþmalar devam edecek" diye konuþtu.
Ýzmir Valisi Mustafa Toprak yeni göreve atanan konsoloslara baþarýlar diledi. Fahri Konsoloslar Birliði´nin Ýzmir´de bulunmasýndan duyduðu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, "Kentimizde 60´ýn üzerinde konsolos, baþkonsolos ve fahri konsolos var. Aranýzdaki iþbirliði çok sevindirici. Geçmiþte çok güzel iþbirlikleri yapýlmýþ. Yeni dönemde de kentin kültür, turizm ve ekonomik geliþimi için çalýþacaðýz. Ýzmir Valiliði olarak sizlere her türlü katkýyý sunmaya hazýr olduðumuzun bilinmesini isterim" diye konuþtu.
Vali Mustafa Toprak, konuþmasýnýn ardýndan görev süresini tamamlayan Macaristan Fahri Konsolosu Erdal Keresteci, Panama Fahri Konsolosu Hatice Güleç, Ýsveç Fahri Konsolosu Haluk Özsaruhan´aplaket sundu. Sunumda duayen konsolosluk görevine atanan Yunanistan Ýzmir Baþkonsolosu Theodore Tsakaris de hazýr bulundu.
(KE)

28.10.2014 23:05:41 TSI

Google+ WhatsApp