İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç'ın Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç'ın Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç'ın seçim koordinasyon merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş; “Kayseri’de geldiğimiz nokta ortada 30 senedir bu insanlar neyi yapabildi ki geldiklerinde yapsınlar. Şöyle bir geriye dönüp bakalım vizyon kent Kayseri dediler, Kayseri çağ atladı dediler, kızıl ırmağı Sivas Caddesinden geçirdiler yapmadıkları şeyler kalmadı ama hep seçimden önce verilen sözlerdi maalesef seçim bitti hepsi unutuldu” dedi.

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç'ın seçim koordinasyon merkezi'nin açılışı yapıldı. Koordinasyon Merkezi açılışına Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok diğer ilçe Belediye Başkan Adayları ilçe Başkanları ve partililer katıldı.
 
Açılışta konuşan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş; “Kayseri’de geldiğimiz nokta ortada 30 senedir bu insanlar neyi yapabildi ki geldiklerinde yapsınlar. Şöyle bir geriye dönüp bakalım vizyon kent Kayseri dediler, Kayseri çağ atladı dediler, kızıl ırmağı Sivas Caddesinden geçirdiler yapmadıkları şeyler kalmadı ama hep seçimden önce verilen sözlerdi maalesef seçim bitti hepsi unutuldu. Şimdi günümüze geldiğimizde biz Kayseri’yi de Türkiye’yi de ayağa kaldıracak kadrolarla yol yürümeye çalışıyoruz ve bunu da bu seçimde inşallah açık bir şekilde göstereceğiz” dedi.  
 
Mevcut belediyenin değişmesi gerektiğini ifade eden İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener; “Tüm Kayseri hangi partiden olursa olsun başkan adaylarımızı benimsediler. Yaklaşık 40 gündür sahadayız ve şunu görüyoruz ki hem Kazım başkanın hem Sedat başkanım hem İlçe Belediye Başkan Adaylarım sadece iyi partinin değil artık tüm Kayserinin adayı olmuş durumda ve mevcut belediyeye yeter diyerek değişim istemekteler” şeklinde konuştu.
 
Cumhuriyet Meydanında yapılan seçim çalışmalarını eleştiren İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tuncer Küçük; “Cumhuriyet Meydanında her tarafı görüyorsunuz büyük bir adaletsizlik var Cumhuriyet Meydanın’da adaletsizlik varsa Türkiye’de de vardır olsun biz milletimizin gönlündeki meydanlara gireceğiz” dedi.
 
Bir takım projelerden söz eden İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç; “İstihdam projelerimizle  11 bin kişiye iş sağlayacağız, iş vereceğiz ekonomiyi biz kendi imkanlarımızla genel merkezi yönetimin yapmadığı şeyleri biz kendi imkanlarımızla Allahın izniyle düzelteceğiz. Melikgazi sınırında dar gelirli olup evi olmayan vatandaşlarımızı da bu kazançlarla ev sahibi yapacağız. Bu haksızlığa, bu yolsuzluğa hep beraber dur diyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Google+ WhatsApp