Hakkari´deki Hain Saldırı Nazilli´de Protesto Edildi

Nazilli Ülkü Ocağı mensupları, Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 asker için `Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez´ sloganları atarak yapılan saldırıyı protesto etti. Nazilli Ülkü Ocağı önünde

Nazilli Ülkü Ocağı mensupları, Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 asker için `Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez´ sloganları atarak yapılan saldırıyı protesto etti.
Nazilli Ülkü Ocağı önünde toplanan 100 kişilik grup, Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 asker için ilçe merkezinde yürüdü. Türk bayraklarını sallayarak `Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Her şey Vatan için, Ne Mutlu, Türküm diyene´ sloganları atarak yaşanan olayları protesto etti. Terörü lanetleyen Ülkü Ocağı mensupları, bölücü terör örgütü aleyhinde çeşitli sloganlar attı. Terörü lanetleyen Ülkü Ocağı mensupları, basın açıklamasının ardından esnafa `Gençliğe Hitabe´ dağıttı.
GENÇLİĞE HİTABE DAĞITTILAR
Son günlerde yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu ifade eden Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat; "Hakkari´de vatan hainleri tarafından kahpece düzenlenen saldırıda şehit olan 3 askerimize Cenabı Allah´tan rahmet, yakınlarına ve büyük Türk Milletine başsağlığı diliyoruz" dedi. Şehitler için dua eden ülkü ocağı mensupları daha sonra ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak Nazilli Şehir Stadında oynanan Nazilli Belediyespor-Tepecikspor karşılaşmasına gitti.
(MB-İK-Y)

26.10.2014 18:16:40 TSI

Google+ WhatsApp