Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan: “Yerel yöneticiler olarak tarımın yanındayız”

Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan: “Yerel yöneticiler olarak tarımın yanındayız”

Tarım fuarında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; “Mevsim itibariyle de artık büyük çiftçilerimizin, tarımla uğraşan büyük kuruluşlarımızın, kooperatiflerimizin, odalarımızın tam da böyle tarımla toprakla buluşacağı zamanlarda da bunun gerçekleştirilmesi gerçekten güzel oldu. Tarım bu ülkenin önemli başlıklarından birisi biz yerel yönetimler olarak dün olduğu gibi bugün olduğu gibi yarın da üreticinin yanında olacağız” dedi.

Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen, toplamda 500 firma ve bin 900 firmanın katılacağı Kayseri Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Tarım Fuarı açıldı.
 
Tarım fuarında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; “ Fuarlar bir şehrin gelişimi tanıtımı ve de tabii ki ticaretin de gelişiminde çok yakından ilgili alanlardır. Güzel büyük bir fuar alanımız var çok sayıda bölgeden gelen Türkiye’mizden gelen tabii ki kıymetli firmalar var ve mevsim itibariyle de artık büyük çiftçilerimizin, tarımla uğraşan büyük kuruluşlarımızın, kooperatiflerimizin, odalarımızın tam da böyle tarımla toprakla buluşacağı zamanlarda da bunun gerçekleştirilmesi gerçekten güzel oldu. Tarım bu ülkenin önemli başlıklarından birisi biz yerel yönetimler olarak dün olduğu gibi bugün olduğu gibi yarın da üreticinin yanında olacağız” dedi.

Google+ WhatsApp