Gülcüoğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Başkanımız; Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personel ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Gülcüoğlu, emekleri ve samimi çalışmaları için personele teşekkür etti.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu" Sizler, bizim sahada elimiz, kulağımız, dilimiz ve gözümüzsünüz. Bütün sokakları emeğinizle, alın terinizle evinizin içi gibi temizliyorsunuz. Ben hepinizle gurur duyuyorum. Yazın sıcak altında, kışın kar altında özveriyle çalışıyorsunuz. Sizden tek isteğim güler yüzle samimi bir şekilde verdiğimiz hizmeti her geçen gün bir adım daha ileriye görecek şekilde gayretli çalışmanız. Birlikte güzel işlere ilklere imza attık. Belediyemizin en alt kademesinden en üst kademesine kadar görev yapan her arkadaşımızın ilçemizde yaşanan değişim ve dönüşümde imzası var. Birlikte çalışan bir aile olmanın bilinciyle emeğinizi esirgemeden çalışıyorsunuz.Vatandaşımızın sabrı, bizlerin gayreti ve sizlerin özverisi ile tarihi işler yaptık yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

Başkan Gülcüoğlu her geçen gelişen ve büyüyen Bünyan'a en iyi hizmeti vermek için ekip ve ekipmanlarını geliştirmeye yatırımları büyütmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp