Görme Engelliler 1. Lige Koşuyor

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Erkek Takımı, 1´inci lig için kolları sıvadı. Azimli sporcular, 20-24 Ekim tarihleri arasında Samsun´da yapılacak olan B1 Total (hiç görmeyenler) Fu

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Erkek Takımı, 1´inci lig için kolları sıvadı. Azimli sporcular, 20-24 Ekim tarihleri arasında Samsun´da yapılacak olan B1 Total (hiç görmeyenler) Futbol 2. Lig 2. Devre ve Yükselme Grubu müsabakalarına hazırlanıyor. Yenimahalle´nin gururu Goalball oyuncuları, 8 takımın katılacağı turnuvadan şampiyonlukla dönmeyi hedefliyor.
Müsabakalar nedeniyle gecesini gündüzüne katan görme engelli futbolcular, Antrenörleri Salih Sayyıdan ve Ekincan Bek yönetiminde, Ahlatlıbel Tesisleri´nde pilot takımla antrenman maçı yaptı.
Kıran kırana geçen hazırlık maçında antrenörlerinin taktiklerini harfiyen yerine getiren sporcular, müsabakalara kadar kondisyon ağırlıklı çalışmalarına devam edecek.
Takım antrenörlerinden Salih Sayyıdan, "Samsun´a kilitlendik. Çok yoğun bir tempoda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımıza son derece güveniyorum. Samsun´dan kupayla döneceğiz" dedi.
(BK-ÖK-Y)

18.10.2014 10:10:28 TSI

Google+ WhatsApp