Gkv´de Fotoğraflarla Yaşayan Atatürk Sergisine Büyük İlgi

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı etkinlikleri kapsamında farklı etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarında bayram heyecanı sürüyor. Cumhuriyetin kur

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı etkinlikleri kapsamında farklı etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarında bayram heyecanı sürüyor.
Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıl etkinlikleri çerçevesinde GKV Özel Okullarında açılan Fotoğraflarla Atatürk Sergisi büyük ilgi görüyor. Birbirinden farklı yüzlerce fotoğrafın yer aldığı sergide Atatürk´ün çocukluktan yaşamının son anına kadar olan yaşamından kesitler sunuluyor. Cumhuriyet´in ilan edildiği günlere ait fotoğraflarında büyük ilgi gördüğü sergi Cumhuriyet ve Atatürk haftası etkinlikleri çerçevesinde 10 Kasım´a kadar açık kalacak. Sergiyi ziyaret eden minin öğrencilerin yanında çevre okul öğrencilerinin de yoğun ilgisi dikkat çekiyor.
Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin bir çok faaliyetle kutlanacağını ifade eden Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili "Okullarımız genelinde Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz çeşitli faaliyetlerle sürdürülecektir. İlkokul öğrencilerimizin gösterilerinin ardından açılışı gerçekleştirilen Fotoğraflarla Yaşayan Atatürk Sergisi herkesin ilgi odağı oldu. İlköğretim ve Lise öğrencilerimiz tarafından hazırlanan birçok faaliyette hafta boyunca okullarımız çok amaçlı salonlarında sergilenecektir" dedi.
(HD-VSA-Y)

28.10.2014 10:47:23 TSI

Google+ WhatsApp