Genç Kızı Yanağından Öptü, 2,5 Yıl Ceza Aldı Vedat Yunus İkizoğlu Kastamonu

Kastamonu´da yolda gördüğü genç kızın yanağından öpen bir kişi, mahkeme heyeti tarafından 2 yıl 6 ay hapse mahkum edildi. Kastamonu´da Ü.K. (14) isimli bir kız, parkta salıncakta sallanırken B.K.´nin

Kastamonu´da yolda gördüğü genç kızın yanağından öpen bir kişi, mahkeme heyeti tarafından 2 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.
Kastamonu´da Ü.K. (14) isimli bir kız, parkta salıncakta sallanırken B.K.´nin (60) yanına gitti. Paraya ihtiyacı olduğunu söyleyen genç kız, B.K.´den bir miktar para istedi. B.K. ise 300 TL karşılığı genç kızın yanağından öpmek istedi. Bu teklifi kabul eden genç kız, yanağından öptürerek B.K.´den 300 TL´yi aldı. Daha sonra çeşitli zamanlarda Ü.K. ile görüşmeye devam eden B.K., genç kıza harçlık vererek ilişkiye girmeye zorladı. Bunun üzerine Ü.K., şikayette bulundu. Daha sonra B.K. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi´nde dava açıldı. Duruşmada söz isteyen B.K., suçlamaları kabul etmeyerek beraatını istedi. Mahkeme heyeti, B.K.´yi cinsel istismar suçundan 2 yıl 6 ay hapse mahkum etti.
(Vİ-SO-Y)

16.10.2014 17:44:11 TSI

Google+ WhatsApp