Gaziler´den Anlamlı Kahvaltı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, gazileri aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya getirdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, Gabralı Otel´de üyelerini

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, gazileri aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya getirdi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği, Gabralı Otel´de üyelerini kahvaltıda aileleriyle birlikte bir araya getirdi. Tekirdağ´ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden protokol üyelerinin de büyük ilgi gösterdiği kahvaltıda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, kahvaltının birlik ve dayanışma kahvaltısı olduğunu belirterek, "Dernek yönetimi olarak bir süredir düzenlemeyi planladığımız birlik ve dayanışma kahvaltısını gerçekleştiriyoruz. Bu kahvaltı aynı zamanda bizlere her zaman katkı ve destek veren Çerkezköy Kaymakamı, Çerkezköy Belediye Başkanımız, Tugay Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürlerimiz, Kapaklı Kaymakamımız ile Kapaklı Belediye Başkanımız ve sivil toplum kuruluşlarımıza da bir teşekkür niteliğindedir. Kahvaltıya katılan tüm davetlilerimize bizi kırmayıp geldikleri için de çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Kahvaltıya, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler ve şehit aileleri ile basın mensupları katıldı.
Kahvaltıda özellikle Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz gazi ve gazi aileleriyle tek tek ilgilenerek, onlarla uzun sohbetler etti.
(AK-MK)

28.10.2014 09:26:20 TSI

Google+ WhatsApp