Forum Gaziantep´in Paris Talihlisi Belli Oldu

Forum Gaziantep´in Forum Fashion Week kapsamında düzenlediği çekiliş kampanyasında Avrupa´nın moda başkenti Paris´e seyahat kazanan talihli ziyaretçi Sait Sevcan oldu. Forum Gaziantep´te Forum Fashio

Forum Gaziantep´in Forum Fashion Week kapsamında düzenlediği çekiliş kampanyasında Avrupa´nın moda başkenti Paris´e seyahat kazanan talihli ziyaretçi Sait Sevcan oldu.
Forum Gaziantep´te Forum Fashion Week kapsamında düzenlenen kampanya, 16 Ekim günü yapılan çekilişle tamamlandı. Çekiliş sonucunda Sait Sevcan isimli talihli ziyaretçi, Paris´e seyahat fırsatı yakaladı. Forum Fashion Week kapsamında 22 Eylül-12 Ekim tarihlerinde Forum Gaziantep´ten toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, çekilişe katılmaya hak kazandı.
Forum Gaziantep ziyaretçilerinden büyük ilgi gören kampanyanın sonunda çekilişle Avrupa´nın moda başkenti Paris´e seyahat şansı yakalayan Sait Sevcan, "Paris, herkes gibi benim de merak ettiğim, görmek istediğim bir şehirdi. Forum Gaziantep sayesinde hayallerimin şehrine yolculuk fırsatı yakaladım. En çok da Eyfel Kulesi´ni göreceğim için heyecanlıyım. Paris´ten güzel anılarla döneceğime inanıyorum. Forum Gaziantep´e çok teşekkür ediyorum" dedi.
(HD-VSA-Y)

17.10.2014 09:57:04 TSI

Google+ WhatsApp