ESNAF ODA BAŞKANLARINDAN ADNAN İNCETOPRAK’A DESTEK ZİYARETİ

ESNAF ODA BAŞKANLARINDAN ADNAN İNCETOPRAK’A DESTEK ZİYARETİ

MHP’den Talas Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra büyük destek gören Adnan İncetoprak’ın son konukları oda başkanları oldu. İncetoprak’a desteklerini ileten oda başkanları, “Adaylığı bizi sevindiren. Esnafın sorunlarına hakim olan Adnan İncetoprak’a çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” dediler.

Esnaf Odaları Başkanları, MHP’den Talas Belediye Başkan aday adayı olan Adnan İncetoprak’a destek ziyaretinde bulundu. Kayseri’de uzun yıllar esnaflık yapan ve tüm esnaf gruplarıyla sıcak ilişkileri bulunan Adnan İncetoprak’ın aday adayı olmasının kendilerini mutlu etiğini dile getiren Oda Başkanları, “Adnan İncetoprak’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Halkın içinden gelen, esnafın ihtiyaç ve sorunlarına hâkim bir insanın adaylığı bizi ziyadesiyle mutlu etti” diye konuştular.

Adnan İncetoprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz her zaman bir arada olan insanlarız. Kayseri’de esnaf olarak birlikte dertlenen, birlikte sevinen insanlarız. Bu nedenle esnaflardan bize böyle bir destek ve teveccüh olması fazlasıyla bizleri mutlu etti” dedi.

Son derece samimi geçen ziyaret sonrasında Esnaf Oda Başkanları Adnan İncetoprak ile objektiflere poz verdi.

Google+ WhatsApp