Erdek´te Şüpheli Ölüm

Balıkesir´in Erdek ilçesindeki yazlık evine gelen 74 yaşındaki Hüseyin Işık, komşuları tarafından evde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre, bir süre önce İstanbul´daki evinden, Erdek´in Nar

Balıkesir´in Erdek ilçesindeki yazlık evine gelen 74 yaşındaki Hüseyin Işık, komşuları tarafından evde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, bir süre önce İstanbul´daki evinden, Erdek´in Narlı Mahallesi´ndeki yazlık evine zeytinlerini toplamak için gelen Hüseyin Işık, gün boyunca kendisini arayan İstanbul´daki ailesinin telefonlarına cevap vermedi. Durumdan şüphelenen Işık ailesi, yazlık evdeki komşularını eve gönderdi. Kapının açılmaması üzerine camı kırarak içeri giren komşuları, Hüseyin Işık´ın öldüğünü görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcısı´nın da incelemesinden sonra cenazeyi Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderdi.
Hüseyin Işık´ın komşuları ve yakınları, ani ölüm karşısında gözyaşlarını tutamadı. Ayrıca, jandarma ekipleri, evde buldukları balıklara da incelemek üzere el koldu. Ekipler, Işık´ın zehirlenmiş olabilmesi ihtimali üzerinde duruyor.
(SŞ)

20.10.2014 14:09:06 TSI

Google+ WhatsApp