Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü:

Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü:

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, yaptığı açıklamasında kulübün bir geçiş süreci yaşadığını belirterek, “Erciyesspor’u seven herkesten koşulsuz destek bekliyorum” dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’a gelmekten mutluluk duyduğunu bildiren Teknik Direktör Demirözü, “Burada zorlu bir görev var. Başka kulüplere de gitseniz buna benzer zorlu görevler her zaman vardır. Allah’a şükür biz bu güne kadar bunların hepsini başardık. Burada da onu başarmaya geldik. Şu anda teknik olarak bakacak olursak sorunlarımız ve sıkıntılarımız var. Ancak takımı lige hazırlamaya çalışıyoruz. Sorunların çözümü için belli bir süre lazım. Bu zaman birkaç gün de olur bir hafta da olabilir. Biz bunları dert etmeden işimize bakıyoruz” diye konuştu.
Demirözü, “Bana güvenin benim için trilyonlara bedel dedim. Onu da gördüm. O güven beni çok daha verimli hale getiriyor. Biz tamamen kendimizi ilk maça ve sonrasında diğer maçlara hazırlamaya çalışıyoruz. Erciyesspor her zaman büyük bir camiadır. Sorunların üstesinden çabuk gelecek insanlar var. Bu günler gelip geçecek günler. Bize güvenenleri boşa çıkarmamamız lazım. Bu bizim için büyük bir şans” ifadesinde bulundu.
“İşte takımın başına bizim çocuklar geldi. Futbolda her şey tabelaya endeksli değil. Küme düşmeler yaşanabilir. Bu bir süreçtir” diyen Demirözü, “Bu süreci ne kadar çabuk atlatırsak bana katkısı olur. Tek isteğim şu, bu takım sizin takımınız, çok önemli değer. Koşulsuz destek istiyorum. Bu yıl hep beraber bir geçiş senesi yaşayacağız. Bizim bir hedefimiz var. Biz başarılı olmaya geldik ve bunu da başaracağız.
Şu anda bizim ile birlikte çalışan altyapı hocalarımız da var. 10 tane genç oyuncularımız var. Bunların üç tanesini piyasaya çıkarabilirsek güzel olur. İnşallah bunu da başarabiliriz.” diye konuştu.

Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü:

Google+ WhatsApp