Ekrem Kaceroğlu´nun Cenazesinde Yaklaşık 2 Bin Kişi Kortej Yaptı

IŞİD´in Kobani´ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim´de İzmir´de düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak hastaneye kaldırılan Ekrem Kaceroğlu, bu sabah hayatını kaybetti. Kac

IŞİD´in Kobani´ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim´de İzmir´de düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak hastaneye kaldırılan Ekrem Kaceroğlu, bu sabah hayatını kaybetti. Kaceroğlu´nun cenaze törenine yaklaşık 2 bin kişi katılarak kortej yaptı.
IŞİD´in Kobani´ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim´de İzmir´in Bornova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak Ege Üniversitesi Hastanesi´ne kaldırılan 3 çocuk babası Ekrem Kaceroğlu (38), bu sabah hayatını kaybetti. Kaceroğlu´nun cenazesi, Bornova Çamkule Camii´nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Altındağ Mezarlığına defnedildi. Kaceroğlu´nun cenaze törenine yaklaşık 2 bin kişi katılarak kortej yaptı.

SLOGANLAR ATILDI
Kaceroğlu´nun hayatını kaybettiğini duyan yakınları cenazenin kılınacağı caminin önünde "Kobani IŞİD´e mezar olacak" ve "Katil IŞİD" şeklinde sloganlar atıldı. Cenaze kortejinde Abdullah Öcalan fotoğraflarının bulunduğu pankart ve flamalar taşınırken, PKK ve YPG lehine sloganlar da atıldı. Kaceroğlu´nun cenazesi, taziye evinin önünden geçirilerek Altındağ Mezarlığına getirildi. Cenaze töreninde çok sayıda çevik kuvvet polisi de hazır bulundu.
(CA-SO-Y)

19.10.2014 17:55:01 TSI

Google+ WhatsApp