Efe Dağcılar Sezonu Gölcük-subatan Doğa Yürüyüşü İle Açtı

Efe Dağcılık üyesi dağcılar, pazar günü Gölcük´ten Subatan Yaylası´na doğa yürüyüşü yaptılar. İki grup halinde yapılan doğa yürüyüşüne A Grubuna Enis Çakıroğlu, B Grubuna ise Mümtaz Saygı rehberlik et

Efe Dağcılık üyesi dağcılar, pazar günü Gölcük´ten Subatan Yaylası´na doğa yürüyüşü yaptılar. İki grup halinde yapılan doğa yürüyüşüne A Grubuna Enis Çakıroğlu, B Grubuna ise Mümtaz Saygı rehberlik etti.
Gölcük Subatan Yaylası doğa yürüyüşü ile ilgili gazetemize bilgi veren Saygı şunları söyledi: "Pazar günü Ödemiş Salıpazarı önünden saat 08.00 de gölcük´e hareket ettik. Gölcük Gediyüzü´ndeki kahvede çay molası verdikten sonra, saat 09.00 da iki grup halinde yürüyüşe başladık. A grubu Gölcük´ten Subatan Yaylası sırtından giderek Orman Yangın gözetleme kulesine kadar çıktılar. Buradan da Boğazköy´e indiler.
B grubu olarak biz de Gölcük´ten çıkarak orman yoluna girdik. Buradan da Sırtlanbayırı zirvesine ulaşarak Subatan Yaylası´na indik. Subatan Yaylası´ndan da Orman Yangın Gözetleme Kulesi´ne çıktık. Burada kısa bir mola verdikten sonra Boğazköy´e indik. Burada mola vererek yemeklerimizi yedik. Daha sonra Doğa harikası Gölcük Gölü´nün önünde toplu fotoğraf çektirdik. Havanın açık olmasından dolayı çok güzel bir doğa yürüyüşü oldu. Katılan tüm doğasever dostlarıma teşekkür ediyorum."
(AG-KE)

21.10.2014 10:46:31 TSI

Google+ WhatsApp