Düzce "şehir Kimliği Çalıştayı"na Hazırlanıyor Düzce

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesi´nin ortaklaşa düzenlediği "Düzce´ye sizin gözünüzden ve gönlünüzden bakıyoruz" sloganıyla yola çıkılan Şehir Kimliği Çalıştayı, 24 Ekim Cuma günü düz

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesi´nin ortaklaşa düzenlediği "Düzce´ye sizin gözünüzden ve gönlünüzden bakıyoruz" sloganıyla yola çıkılan Şehir Kimliği Çalıştayı, 24 Ekim Cuma günü düzenlenecek olan Tanıtım Toplantısı ile start alıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´ndan gelen akademisyenlerin katılacağı Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı´nda akademisyenler 13 Kasım´da gerçekleşecek Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı hakkında katılımcılara bilgi verecek.
Katı Atık Tesisiyle, Kültür Merkeziyle, Şehirlerarası Otobüs Terminaliyle büyüyen ve gelişen bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Düzce´nin geleceği için söz söyleme hakkı bu kez Düzce´nin esnafına, iş adamına, kanaat önderlerine düşüyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehir Kimliği Çalıştayı´nın beşincisi Düzce´de düzenleniyor.
Şehirlerin geleceğinin o şehirde yaşayan insanlar tarafından belirlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce´nin talimatı ile 81 ilde uygulanacak olan Şehir Kimliği Çalıştayı´nın Düzce ayağı için hummalı bir çalışma başladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesi´nin ortak katkıları sonucu 24 Ekim Cuma günü saat 14:30´da Pelemir Otel´de gerçekleşecek Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı´na il protokollerinin yanı sıra akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, iş adamları, esnaf ve muhtarlar davet edildi.
Geniş bir davetli kitlesinin yer aldığı Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı´nda katılımcılara bilgilendirme amaçlı Şehir Kimliği Çalıştayı Yönergesi´nin yer aldığı broşürler dağıtılacak, bakanlık aracılığıyla gelen akademisyenler katılımcılara "dün bugün yarın" denklemi içerisinde çözümlenecek Düzce´nin şehir kimliğinden bahsedecek.
Tanıtım toplantısının ardından 13 Kasım´da gerçekleşecek Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı´nda ise tanıtım toplantısı sonucu belirlenen katılımcılar ile "ortak akıl, ortak irade" felsefesiyle Düzce konuşulacak, Düzce´nin sorunlarına çözüm aranacak.
Şehre, şehirlinin gözünden ve gönlünden bakabilmek üzere düzenlenen Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı´na Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce´nin geleceği için fayda sağlayacak herkesi davet etti.
(AY)

21.10.2014 14:06:04 TSI

Google+ WhatsApp