Denizlispor´da Andanov Şoku

Denizlispor´un sezon başında transfer ettiği Bulgar futbolcu Andanov, antrenmanda sakatlandı. Andanov´un ilk yarıyı kapattığı belirtildi. PTT 1. Lig´in 6. Haftasında deplasmanda Albimo Alanyaspor i

Denizlispor´un sezon başında transfer ettiği Bulgar futbolcu Andanov, antrenmanda sakatlandı. Andanov´un ilk yarıyı kapattığı belirtildi.
PTT 1. Lig´in 6. Haftasında deplasmanda Albimo Alanyaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor´da Andanov şoku yaşanıyor.Alanya maçı için yapılan son antrenmanda bir anda yerde kalan Bulgar golcünün sol ayak bileğinde malleal kırığı tespit edildi. Pamukkale Üniversitesi´nde ameliyata alınan futbolcunun yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ameliyat öncesi Denizlisporlu futbolcular Andanov´u hasta odasında ziyaret ederek moral vermeye çalışırken, Andanov´un oldukça üzgün olduğu görüldü.
Denizlispor yönetiminden yapılan açıklamada ise, "4 ya da 5 hafta atel sonrası fizik tedavi ile 10 hafta sahalardan uzak kalacaktır. Futbolcumuza gecmiş olsun dileklerimizi bildirir, tedavi süresinin en kısa zamanda sağlık ve sıhhatle sonlanmasını temenni ederiz" denildi.
(EV-SK-DG-S)

18.10.2014 12:23:42 TSI

Google+ WhatsApp