Denizlispor Yönetimi´nden Vali Kocatepe´ye Ziyaret

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe´yi ziyaret etti. Denizli´ye yeni atanan Vali Şükrü Kocatepe´ye ziyaretler devam ediyor

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe´yi ziyaret etti.
Denizli´ye yeni atanan Vali Şükrü Kocatepe´ye ziyaretler devam ediyor. Son olarak Denizlispor yönetimi Vali Kocatepe´yi makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Hem sizi ziyaret edelim hem de 3 puan hediye edelim dedik ama olmadı. Ancak son saniyelerde yediğimiz golle 1 puan getirebildik. Size yeni görevinizde başarılar dileriz. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Başarılar diliyorum" dedi.
Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise Denizlispor´un ili temsil eden en önemli markalardan biri olduğunu belirterek, "Bu tüm takımlar için geçerlidir, her kulüp kurulduğu ili temsil eder. Denizlispor´un Denizlimiz´in tanıtımı açısından çok önemli bir yeri var. Sosyal ve sportif açıdan ilimizi tanıtıyor. Denizlispor zamanında Denizli´yi Süper Lig´de temsil eden bir kulüptü, Ege´nin gururuydu. İnşallah önümüzdeki sene Süper Lig´de oynar diye umut ediyoruz. Tabii yöneticiler açısından zor bir görev sanayicilerden, iş adamlarından, şehrin ileri gelenlerinden destek isteniyor. Herkes elinden geldiğince katkıda bulunursa önümüzdeki sezon inşallah Süper Lig´de mücadele ederiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Valilik makamında hatıra fotoğrafı çektirildi.
(EV-SK-SK-S)

21.10.2014 11:33:05 TSI

Google+ WhatsApp